Tenzij anders overeengekomen is, zijn alle shoots in mijn daglichtstudio net buiten Bussum. Op locatie kan ook, dan bespreken we dat van tevoren.

Waar vindt de shoot plaats?

Nee, iedereen is welkom. Bovendien leer je tijdens de shoot alles over poseren en expressie, dus ervaring is niet nodig.

Moet ik camera ervaring hebben?

Ja, als je die nodig hebt kunnen we die maken. Neem daarvoor wel strak zittende kleding mee en eventueel hakken.

Doe je ook full-body shots?

Ik vraag me af...

frequently asked questions

That's up to you! Als je dat wil, kan dat natuurlijk. Maar ik raad altijd aan om inclusief haarstyling en visagie te boeken, omdat het resulteert in betere foto's. De visagiste waar ik mee samenwerk is namelijk gespecialiseerd in make-up voor op camera en kan daarom op een hele natuurlijke manier jouw beste kanten uitlichten.

Moet ik mijn eigen haar en make-up doen?

Ja, maar ik haal alleen weg wat er normaal niet zit. Het is belangrijk dat je lijkt op je foto, al helemaal als je hem gebruikt voor audities. Dus puistjes of restjes mascara gaan weg, en moedervlekken of lachlijntjes blijven zitten.

Worden de foto's bewerkt?

Ja, altijd. De hoeveelheid foto's in de pakketten is een startcijfer. De meeste mensen bestellen extra foto's bij achteraf. Je mag zoveel foto's uitkiezen als je wilt. Je shoot wordt minimaal 2 jaar bewaard in mijn database.

Kan ik foto's bijbestellen?

Ja, bij mij mag je helemaal zelf bepalen welke foto's je wil hebben. Ik geef alleen advies vanuit mijn oog als fotograaf en kennis van het vak. 

Mag ik zelf mijn foto's uitkiezen?

Lang verhaal kort: neem mee waar jij je lekker en fabulous in voelt. Wil je meer details? Na het boeken van een shoot krijg je mijn Get Ready Guide in je inbox, met een hele pagina gewijd aan tips voor het maken van je kleding keuze.

Wat adviseer je qua kleding?

Meer vragen? 

Created by 4B Iconsfrom the Noun Project

foto's Isabeau door Blinck Photography

foto's Isabeau door Blinck Photography

studio in Hilversum | kvK 66298431
PRIVACYVERKLARING | algemene voorwaarden

© ISABEAU BOSSCHER FOTOGRAFIE - 2016-2023

© isabeau bosscher Fotografie 2016-2023 | Hilversum | kvK 66298431 | PRIVACYVERKLARING | algemene voorwaarden

 follow me on instagram

follow me on instagram